Maskinkomponenter

Hydrock erbjuder ett helhetsansvar inom service- och reparation av komponenter till mobila maskiner. Vi renoverar hydrauliska komponenter, motorer och växellådor m.m.

Med ett brett och gediget kunnande inom maskiner för gruv- och bergarbeten arbetar vi nära kund för att tillhandahålla bättre och mer kostnadseffektiva komponenter med kort leveranstid. Vi kan branschen och är en lyhörd reservdelspartner.

Hos oss hittar du maskinkomponenter och hydraulikkomponeter till lastmaskiner för under och ovan jord, ladd- och borrutrustningar samt entreprenadmaskiner. Allt från standard till special. Vid skrotning av fordon tar vi vara på reservdelar för våra kunder.

  • Maskinkomponenter
  • Hydraulikkomponenter
  • Stålkomponenter

Vi ett avtal med Jama Mining Machines för service av maskiner vid Kittilä Mine i Finland. Vi är utbildade på Jamas Skrotningsaggregat SBU8000, som är en av marknadens bästa skrotare med en hög drifttillgänglighet, och på deras avancerade Betongspruta CSU8000 som bl.a. erbjuder en överlägsen säkerhet och förarergonomi.

Välkommen att kontakta vår avdelning för Maskinkomponenter i Kiruna för mer information om vår service och vårt sortiment.

 

Skicka ett meddelande